Se cauta colaboratori directi

http://www.dekodoors.ro

Stimate domn/ Stimata doamna,

Avem deosebita placere ca in aceste cateva randuri sa va aducem in prim plan societatea noastra prezentandu-va activitatile si oportunitatile de afaceri pe care credem noi, le putem initia cu dumneavoastra in scopul unei colaborari eficiente si pe termen lung.

Firma Deko Doors a fost infiintata in anul 1993, ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind o gama larga de produse si servicii in domeniul constructiilor. Mai precis, activitatile de baza ale companiei pornesc de la furnizarea, distributia si montarea de usi pentru exterior si interior.

Cunoasterea desavarsita a domeniului de activitate se bazeaza pe experienta de peste 12 ani in domeniul usilor. Aceasta experienta incepe cu sectoarele de furnizarea, distributie si montare, continuand cu departamentul de marketing si nu in ultimul rand cu departamentul tehnic (suprafete, dimensiuni, montari).

Datorita cerintelor si oportunitatilor create de piata constructiilor din Romania, firma a reusit sa isi extinda aria de activitate in furnizarea de produse si servicii, adresandu-se atat sectorului constructiilor industriale, cat si civile.

Politica firmei este orientata in gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii pentru satisfacerea cerintelor clientilor, astfel in decursul anilor am reusit sa aducem si sa promovam pe piata din Romania, usi de calitate superioara, ale unor producatori renumiti din Germania si Elvetia.

Proiectate si dezvoltate pentru mediul concurential din domeniul constructiilor, produsele si serviciile firmei au reusit sa se impuna pe anumite segmente ale pietei, aducand in portofoliul clientilor, nume ca: Romconstruct AG, Rovere, Jolly Fun Bucuresti, Hotel Marshal Bucuresti, ATL Construct, New Town Residence Bucuresti, Hotel Central Medias, Hotel Dobsi Bazna si lista ar putea continua. Va mentionam ca acesti beneficiari au intrat in portofoliul firmei ca urmare a relatiilor pe care echipa de conducere le-a promovat in timp si a unei strategii de marketing orientate catre relatii pe termen lung.

Despre toate produsele si serviciile pe care Deko Doors vi le ofera, puteti afla detalii din profilul de activitati al firmei, parte integranta din acesta scurta prezentare, deoarece chiar am dori sa va starnim interesul despre activitatea companiei si, sa ne contactati in vederea stabilirii unor relatii de colaborare reciproc avantajoase.

 

Tel: 0723 528 840 Fax: 0269 832 107 E-mail: office@deko-doors.ro

Advertisements

One thought on “Se cauta colaboratori directi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s